ABD merkezli Intuitive Machines’in IM-2 görevi kapsamında Ay’a gönderdiği Athena iniş aracı olması gerektiği gibi iniş yapamadı. Şirketin hisseleri ise bu olay sonrası sert düştü. Kaynak: DonanimHaber DEVAMINI OKU: Yan yatan Ay aracı sonrası Intuitive Machines’in hisseleri de “yan yattı”
Farasis, büyük kese tipi hücrelere sahip LFP batarya tasarımı ile ısı yayılım alanını yaklaşık 5 kat iyileştirerek 6C süper hızlı şarjı mümkün kıldı ve %10-80 dolum süresini 8,5 dk’ya düşürdü. Kaynak: DonanimHaber DEVAMINI OKU: Togg'un iş ortağı Farasis'in yeni bataryası 8,5 dakikada %10-80 doluma ulaşıyor
Ryzen Z2 Extreme’li MSI Claw A8, Çin’de test edildi. Yeni APU’nun performansı Intel’in Lunar Lake yongasıyla karşılaştırıldı. İşte sonuçlar ve dikkat çeken farklar… Kaynak: DonanimHaber DEVAMINI OKU: MSI Claw A8 test edildi: Ryzen Z2 Extreme neler vadediyor?